Home
Buffetten
Klassiek buffet
Plattelands buffet
Méditeraans buffet
Vis buffet
Luxe buffet
Gerechten
Voorgerechten
Soepen
Warme tussengerechten
Hoofdgerechten
Desserten
Contact
Méditeraans buffet
Koud:
Capellini met pesto en geroosterde courgetten
Gevulde tomaat met rivierkreeftjes, mascarponecréme en truffelolie
Salade van kippenblokjes met Pasteque, ananas en geitenkaas
Rougetfilet met ratatouille van groenten en taboulé
Serranoham met zuiderse salade van venkel, paprika en boontjes
Tijgergarnalen met limoen, knoflook en koriander
Tzatziki met olijven en zongedroogde tomaten
Warm:
Paëlla “Royal”
Lamsragoût zoals in Cappadocië, met kurkuma en komijn
Kruidige gehaktballetjes met tomatencoulis
Dessert:
Panna cotta met koffielikeur
Prijs: 31,50 euro p/p